Anaas a citat sondaje care prevăd că multe asistente intenționează să părăsească îngrijirea la pat.

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:healthblog

Anaas a citat sondaje care prevăd că multe asistente intenționează să părăsească îngrijirea la pat.

Sursele noastre de verificare a faptelor

Vă mulțumim că ne susțineți jurnalismul. Vă puteți abona la ediția noastră tipărită, la aplicația fără reclame sau la replica ziarului electronic aici.

CVS Health a acceptat luni o achiziție de 8 miliarde de dolari a Signify Health , o platformă de îngrijire a sănătății care utilizează analize și tehnologie pentru a asocia medicii cu pacienții pentru vizite la domiciliu.

Acordul ar trebui să deschidă uși pentru lanțul de farmacii, permițându-i să ajungă la clienți în propriile case. Accesul direct ar putea ajuta, de asemenea, la reducerea costurilor de îngrijire a sănătății pe termen lung ale pacienților, facilitând intervenția clinicienilor devreme sau ajutând la gestionarea afecțiunilor cronice.

„Această înțelegere va contribui la asigurarea faptului că niciun beneficiar nu cade prin fisuri”, a declarat analistul Piper Sandler & Co. Jessica Tassan pentru USA TODAY. „Ca bolile sau afecțiunile adverse ale tuturor să fie identificate și documentate și că de fapt primesc îngrijire pentru acele boli sau condiții și au șansa la o viață mai bună cu costuri mai mici de îngrijire a sănătății”.

Farmacia CVS: Farmacia CVS are o politică similară cu Walgreens, permite farmaciștilor să refuze prescripțiile contraceptive

Ce fel de companie este Signify Health?

Signify conduce o rețea de peste 10.000 de clinicieni care pot vizita pacienții în casele lor, fie în persoană, fie virtual, pentru a le identifica nevoile și a le conecta la îngrijirea ulterioară. Vizitele clinicienilor la domiciliu cu un pacient sunt de 2,5 ori mai lungi, în medie, comparativ cu o vizită la cabinetul de asistență medicală primară, potrivit unui comunicat de presă de luni.

Compania se așteaptă să conecteze clinicieni cu aproape 2,5 milioane de membri în acest an, comparativ cu 250.000 în urmă cu cinci ani, când compania s-a lansat pentru prima dată.

„Această achiziție va îmbunătăți legătura noastră cu consumatorii de acasă și va permite furnizorilor să răspundă mai bine nevoilor pacienților și reprezintă un pas semnificativ înainte în strategia noastră de îmbunătățire a furnizării de îngrijiri”, a spus CVS într-o declarație trimisă prin e-mail.

Verificați-vă portofelul: aproape jumătate dintre americani au carduri cadou neutilizate de 21 de miliarde de dolari, arată sondajul

Achiziția de 8 miliarde de dolari de către CVS

CVS a anunțat luni că a fost de acord să achiziționeze Signify pentru 30,50 USD per acțiune în numerar, sau aproximativ 8 miliarde USD în total.

Tranzacția este de așteptat să se încheie în prima jumătate a anului 2023, în așteptarea aprobării autorităților de reglementare și a acționarilor. CEO-ul Signify, Kyle Armbrester, urmează să rămână la cârma companiei sub CVS.

„Îngrijirea sănătății este un sector al economiei care continuă să crească și să crească”, a spus el. „Se îndreaptă într-o direcție în care știu că va continua să existe o creștere. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, vor avea nevoie de mai multă îngrijire medicală și se pare că suntem dispuși să cheltuim din ce în ce mai mult din ea”.

Ce înseamnă asta pentru consumatori?

Deoarece Signify are acces la casele pacienților, Tassan a spus că clinicienii au o mai bună perspectivă asupra factorilor de bază care sunt „greu sau imposibil” de diagnosticat într-un cadru tradițional de asistență medicală, cum ar fi insecuritatea alimentară.

După ce clinicianul își dă diagnosticul, CVS își poate folosi farmaciile de vânzare cu amănuntul pentru a ajuta la urmărirea diagnosticului.

„CVS plus Signify va fi mai bine echipat pentru a reduce decalajul dintre diagnostic și tratament”, a spus Tassan. „Este o îmbunătățire a rezultatelor clinice și, în cele din urmă, aceste lucruri se traduc la costuri mai mici”.

Ku a arătat că persoanele cu diabet zaharat sunt un exemplu bun de pacienți care ar putea ajunge să economisească costurile de îngrijire a sănătății pe termen lung cu vizite la domiciliu.

„Dacă oamenii pot găsi o modalitate de a interveni și de a preveni mai eficient oamenii să progreseze în diabet de tip 2 – sau odată ce sunt diagnosticați cu diabet de tip 2, pentru a-l controla mai bine – ar fi grozav”, a spus el.

Prețul acțiunilor CVS și Signify Health

Acțiunile CVS s-au închis cu 0,7% la 98,73 USD marți. Acțiunile Signify s-au închis cu 1,2% la 29,10 USD.

Puteți să urmăriți reporterul USA TODAY Bailey Schulz pe Twitter@bailey_schulz și să vă abonați labuletinul nostru informativ gratuit Daily Money aici pentru sfaturi privind finanțele personale și știri despre afaceri în fiecare luni până vineri.

Aproximativ 15.000 de asistente medicale din Minnesota au renunțat săptămâna aceasta pentru a cere salarii mai bune și personal mai solid, spun că este nevoie cu disperare pentru a îmbunătăți îngrijirea pacienților.

Asistenții medicali de la șapte spitale din regiunile metropolitane Minneapolis și Duluth și-au oprit luni munca în ceea ce sindicatul spune că este cea mai mare grevă vreodată a asistentelor din sectorul privat. Spitalele au recrutat asistente temporare pentru a menține majoritatea serviciilor în timpul grevei de trei zile.

Unul dintre cele mai mari spitale din Wisconsin a evitat o grevă atunci când echipele de negociere reprezentând asistente și spitalul UW Health au anunțat duminică o propunere de soluționare. Peste 4.000 de asistente medicale din Michigan au autorizat luna aceasta o grevă pentru ceea ce au descris ca fiind practici de muncă neloiale.

Grevele punctează deficitul de forță de muncă care s-a agravat în timpul pandemiei de coronavirus, pe măsură ce asistentele au abordat riscurile de siguranță pentru a îngriji americanii în aripile aglomerate ale spitalelor. Acum, asistentele s-au săturat după ani în care au fost suprasolicitate și neplătite – condițiile spun că pun în pericol îngrijirea pacientului.

MAI MULT: Medicii, asistentele și-au riscat viața pentru a lupta cu COVID. Acum se confruntă cu o criză de sănătate mintală.

GRAVE FERROVIARĂ: Presiunea crește pe Biden pentru a preveni lovitura feroviară de marfă

Asociația Americană a Asistenților Medicali, care a îndemnat administrația Biden anul trecut să declare o criză națională de personal de asistenți medicali pentru a remedia „lipsa nesustenabilă de personal de asistenți medicali cu care se confruntă țara noastră”, a reiterat un apel la acțiune federală.

Deși națiunea a adăugat 48.000 de lucrători în domeniul sănătății în ultimul an în spitale, cabinete medicale și case de bătrâni, numărul americanilor cu locuri de muncă în domeniul sănătății scade în continuare sub nivelurile de dinainte de pandemie, spune Biroul de Statistică a Muncii.

SALARII Asistentele: Cât câștigă asistentele? O defalcare a salariilor pe cariera de asistent medical.

„Cercul vicios al moralului scăzut”

Luni, asistentele au început să meargă pe linia de pichet la ora 7 dimineața în fața Spitalului de Copii din Minneapolis, unul dintre cele 15 spitale afectate. Îmbrăcați în tricourile roșii ale Asociației Asistentelor din Minnesota și purtând pancarte cu astfel de sloganuri precum „Ceva trebuie să dea”, mai mulți au spus că principala lor preocupare este siguranța pacienților.

Tracey Dittrich, 50 de ani, o asistentă medicală înregistrată la spital de aproape 24 de ani, a spus că asistentele s-au săturat de „administratorii și managerii spitalului care ne spun să facem mai mult”. Spitalele au nevoie de mai multe asistente medicale și mai mult personal de sprijin, iar salariile mai mari vor ajuta, a spus ea.

Purtătorul de cuvânt al sindicatului, Sam Fettig, a declarat că asistentele au ales o grevă de trei zile, mai degrabă decât o retragere nelimitată, din îngrijorare pentru pacienți.

Spitalele au oferit o creștere a salariului cu 10% până la 12% în trei ani, dar asistentele caută mai mult de 30%. Liderii spitalelor și-au numit cererile salariale inaccesibile, menționând că spitalele Allina și Fairview au înregistrat pierderi de funcționare și că costul unor astfel de creșteri mari ale salariilor va fi transferat pacienților.

„Sindicatul a respins toate cererile de mediere și a susținut cu fermitate cererile de salarizare care erau nerealiste, nerezonabile și inaccesibile”, au declarat mai multe dintre spitalele Twin Cities aflate în grevă într-o declarație comună.

Declarația spunea că persoanele cu situații de urgență ar trebui să continue să sune la 911 sau să meargă la camerele de urgență. Oamenii ar putea observa o oarecare întârziere în a fi tratați, se spune, în ciuda faptului că spitalele au personal „manager cu experiență, asistente de înlocuire instruite și unele asistente călătoare existente”.

Pandemia de COVID-19 a exacerbat provocările de lungă durată ale forței de muncă din asistenta medicală, a declarat Patricia Pittman, profesor la Universitatea George Washington și director al Institutului Fitzhugh Mullan pentru Echitatea Forței de Muncă în Sănătate.

Deși sindicatele au autorizat câteva greve, ea a spus că majoritatea celor nouă sindicate majore de asistență medicală din țară sunt dispuse să negocieze cu administratorii spitalelor, mai degrabă decât să oprească munca. Iar asistentele din zone mari ale țării nu sunt sindicalizate, a spus Pittman.

Dar ea a spus că asistentele probabil simpatizează cu tacticile de negociere grea folosite de sindicatele agresive care caută salarii mai bune și personal.

„Este simptomatic pentru ceva care se simte în rândul întregii forțe de muncă a asistentelor medicale, nu doar în rândul celor care sunt sindicalizați”, a spus Pittman.

Spitalele au folosit bani de ajutor pandemic de la Agenția Federală de Management al Urgențelor pentru a angaja asistente medicale de călătorie de la agențiile de personal, care adesea erau plătite mai mult decât asistenții medicali angajați de spitale. Unele asistente și-au părăsit locurile de muncă din spital pentru posturi de asistent medical de călătorie mai profitabile.

Deoarece spitalele s-au chinuit să ofere personal instituțiilor în timpul pandemiei, multe asistente medicale angajate în spitale au devenit frustrate din cauza salariului și a moralului prost.

„Practic, creezi un cerc vicios de moral scăzut al oamenilor care au rămas în urmă”, a spus Pittman. „Sunt în mod fundamental supărați că au fost puși într-o poziție în care și-ar putea pierde licența și pacienții ar putea muri pentru că nu sunt suficiente asistente”.

Anaas a citat sondaje care prevăd că multe asistente intenționează să părăsească îngrijirea la pat. Elsevier Health, care oferă cercetări și analize în domeniul sănătății, a raportat că 47% dintre asistentele și medicii din SUA plănuiesc să-și părăsească postul în doi până la trei ani.

Ea a spus că colegii ei asistente din Minnesota fac izbitoare pentru a atrage atenția administratorilor spitalelor cu privire la cererile de personal și salariu mai bune, factori care vor îmbunătăți îngrijirea pacienților, a spus ea.

„Ceea ce motivează acest lucru este la fel ca teama pentru viitorul profesiei noastre”, a spus Anaas. „Când suntem aici, luptăm pentru un limbaj mai bun al contractului, condiții de muncă îmbunătățite, compensații îmbunătățite, este vorba de a face din asistenta o profesie dezirabilă – o profesie în care oamenii pot rămâne pentru o întreagă carieră.

— Momentan, nu este.

Contribuție: The Associated Press

Ken Alltucker este pe Twitter ca @kalltucker sau poate fi trimis prin e-mail la alltuck@usatoday.com.

De ani de zile, viruși precum cel care provoacă COVID-19 au fost chestii din coșmarurile doctorului Anthony Fauci.

Vorbind într-o versiune digitală a unei conferințe anuale a directorilor din domeniul biotehnologiei, directorul Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase a declarat marți că se aștepta de mult – și nu speră în contra – sosirea unui nou virus respirator care a sărit de la animale, a fost extrem de contagios, și potențial letal.

SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, a spus el, are mai mulți dintre acești factori decât orice altă boală pe care a văzut-o de-a lungul vieții.

„Acum, avem ceva care într-adevăr s-a dovedit a fi cel mai rău coșmar al meu”, a spus Fauci.

Ebola este mult mai letal, a remarcat el, dar nu la fel de transmisibil. Și HIV a fost mult mai letal, ucigând 37 de milioane de oameni din anii 1980, dar a fost nevoie de decenii pentru a provoca o asemenea devastare. SARS-CoV-2 a intrat mult mai rapid.

„Într-o perioadă de 4 luni, a devastat lumea”, a spus Fauci. „Vreau să spun, 110.000 de decese în Statele Unite, decese și milioane și milioane de infecții în întreaga lume – și încă nu s-a terminat”.

Cel mai surprinzător lucru pentru el despre SARS-CoV-2, a spus Fauci, este viteza acestuia.

"A fost observat pentru prima dată la sfârșitul lunii decembrie. A lovit China în ianuarie. A lovit restul lumii în februarie. Martie, aprilie, mai, începutul lunii iunie", a spus el, "deodată, din punct de vedere istoric, avem una dintre cele mai rele. pandemii pe care le-am confruntat vreodată”.

Singura boală modernă care a fost mai gravă, a spus el, a fost gripa din 1918, care a fost mai letală , provocând peste 50 de milioane de decese în întreaga lume.

Fauci, care a fost odinioară prezență zilnică în timpul reuniunilor Grupului de lucru Coronavirus de la Casa Albă, a fost văzut mai rar în ultimele săptămâni, deoarece întâlnirile cu președintele Donald Trump au încetat în mare măsură.

Contents